Ανάκτηση Δεδομένων Υπολογιστή

Τα αποτελέσματα σε περιπτώσεις όπου μας ζητείται η ανάκτηση δεδομένων υπολογιστή, είναι πάντα καλύτερα όταν μας καλείτε εγκαίρως – το συντομότερο δυνατόν από τη στιγμή που συνειδητοποιήσετε το φαινόμενο.

Στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Mega Group έμπειροι τεχνικοί υπολογιστών και γνώστες των λογισμικών προγραμμάτων που κυκλοφορούν, έρχονται στο χώρο σας και αναλαμβάνουν να επαναφέρουν μέρος ή όλα τα αρχεία που έχουν χαθεί – εφόσον αυτό είναι εφικτό. Παράλληλα, στη Mega Group, μπορούμε να ελέγξουμε τα αίτια του περιστατικού: λάθος χειρισμός ή τεχνικό πρόβλημα του υπολογιστή. Ακόμη, μπορούμε να εντοπίσουμε τυχόν ιούς που αφαίρεσαν τα αρχεία από τον η/υ, αλλά και τους υπαίτιους του φαινομένου (παρέμβαση άλλου ατόμου), ώστε να έχετε τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κινηθείτε νομικά.

Το πιο σημαντικό στις υποθέσεις ανάκτησης δεδομένων υπολογιστή είναι να απευθύνεστε άμεσα στους ειδικούς καθώς πολλές φορές η ίδια προσπάθεια για ανάκτηση των αρχείων μπορεί να οδηγήσει σε χειρότερα φαινόμενα, απειλώντας περισσότερα αρχεία σας αλλά και τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.