Ανάκτηση Δεδομένων SIM

Η ανάκτηση δεδομένων της κάρτας SIM κινητού είναι από τα πιο συνηθισμένα αιτήματα πελατών της Mega Group. Πολύ συχνά, μικροατυχήματα, ξαφνική βλάβη αλλά και λάθη κατά τον χειρισμό του κινητού έχουν ως αποτέλεσμα ο χρήστης της συσκευής να χάνει αρχεία, εικόνες, βίντεο, μηνύματα αλλά και το ιστορικό κλήσεων.

Στο γραφείο ιδιωτικής έρευνας Mega Group, ειδική ομάδα τεχνικών με πεδίο γνώσης τον χειρισμό κινητών τηλεφώνων, αναλαμβάνει να επεξεργαστεί τη συσκευή και να επαναφέρει τα αρχεία σας, είτε αυτά περιέχουν σημαντικά εταιρικά δεδομένα είτε έχουν συναισθηματική αξία.

Σε κάθε περίπτωση ανάκτησης δεδομένων, ο πελάτης πριν παραδώσει στην ομάδα της Mega Group τη συσκευή κινητού, πρέπει να παρέχει στην εταιρία στοιχεία που αποδεικνύουν ό,τι η συσκευή του ανήκει. Παράλληλα, πρέπει να γνωρίζει ότι η ανάκτηση δεδομένων της κάρτας SIM είναι εφικτή υπό προϋποθέσεις. Αυτές περιλαμβάνουν τον τύπο του κινητού (μάρκα, μοντέλο, ενημερώσεις λογισμικού) αλλά και τη μη αντικατάσταση των παλαιών δεδομένων με νέα. Σε κάποιες περιπτώσεις η ανάκτηση αρχείων δεν είναι δυνατή.