Ανάκτηση Κωδικών Υπολογιστή

Μία ακόμη υπηρεσία της Mega Group την οποία κάνουν χρήση όλο και περισσότεροι πελάτες μας, είναι η ανάκτηση κωδικών του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Στο πρόσφατο παρελθόν η Mega Group έχει μπορέσει να ανακτήσει τους χαμένους κωδικούς ισυρών επαγγελματικών ομίλων αλλά και ιδιωτών.

Η έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από εκπαιδευμένους τεχνικούς και ειδικούς στα λογισμικά των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Γι’αυτό και αναλαμβάνουν να ανακτήσουν τους κωδικούς σας που έχουν χαθεί είτε από αμέλεια, είτε λόγω κάποιου ιού μετά από παρέμβαση τρίτων προσώπων. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχει δόλος από πλευράς τρίτων όσον αφορά στην αλλοίωση ή αλλαγή των κωδικών, η Mega Group μπορεί να σας καθοδηγήσει για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λάβετε για να είναι ο υπολογιστής σας ασφαλής στο προσεχές μέλλον.

Η ανάκτηση κωδικών πρόσβασης είναι συνήθως μία απλή διαδικασία. Μετά το τηλεφώνημά σας, επισκεπτόμαστε τον χώρο σας ή αποφασίζουμε να φέρετε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας στο τεχνικό τμήμα της Mega Group. Χρησιμοποιώντας έξυπνα λειτουργικά συστήματα, μπορούμε άμεσα να σας δώσουμε τη λύση που χρειάζεστε.