Ανίχνευση Παγιδευμένου Χώρου

Η οικονομική κρίση, η συρρίκνωση της αγοράς και τα υψηλά ποσοστά ανταγωνισμού μεταξύ εταιριών, έχουν αυξήσει τα φαινόμενα «παγιδευμένων» χώρων από συσκευές υποκλοπών. Πολυεθνικές και όμιλοι από κάθε κλάδο, οδηγούνται από τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, στο παιχνίδι του αθέμιτου ανταγωνισμού, με την αναζήτηση και συγκέντρωση σημαντικών δεδομένων να αποτελούν τον βασικό τους στόχο.

Οι ερευνητές – ντετέκτιβ της Mega Group διαθέτουν άρτια εκπαίδευση, πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό εντοπισμού κοριών και άλλων μέσων παγίδευσης που ενδεχομένως έχουν εγκαταστήσει τρίτα άτομα στον χώρο σας.

Μετά από αίτημά σας για χρήση της υπηρεσίας ανίχνευσης παγιδευμένου χώρου, η ομάδα της Mega Group επισκέπτεται τον χώρο σας και τον ελέγχει διεξοδικά. Ανάλογα με τα ευρήματα αλλά και σε συνεννόηση με τον πελάτη, προχωράμε σε απεγκατάσταση των ξένων συσκευών.

Εάν υποπτεύεστε ότι στον χώρο σας υπάρχουν συσκευές υποκλοπής, καλέστε μας άμεσα. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να απολαμβάνει την ιδιωτικότητά του στο σπίτι και στο γραφείο του.