Αναζητήσεις Ατόμων – Εξαφανίσεις

Οι αναζητήσεις ατόμων είναι από τις πιο σοβαρές υποθέσεις για τα γραφεία ιδιωτικής έρευνας – ντετέκτιβ Mega Group. Η ομάδα μας αναλαμβάνει τις συγκεκριμένες υποθέσεις μόνο εφόσον έχει προηγηθεί η νομιμοποίηση του αναζητούντος προσώπου. Λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων, μία υπόθεση αναζήτησης ανθρώπου μπορεί να προχωρήσει μόνο εάν καταγραφούν τα στοιχεία του ατόμου που τον αναζητά, δηλαδή ονοματεπώνυμο, ιδιότητα και αιτία της αναζήτησης.

Στο γραφείο ντετέκτιβ MegaGroup μπορούμε να ξεκινήσουμε την αναζήτηση ανθρώπου και με πολύ λίγα στοιχεία, ένα όνομα ή μια παλιά διεύθυνση, συχνότερα όμως επιπρόσθετα δεδομένα είναι επιθυμητά, ενώ μπορούμε να εντοπίσουμε ανθρώπους σε διαφορετικό Νομό, σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Υποθέσεις αναζήτησης ανθρώπων που έχουμε αναλάβει στο παρελθόν αφορούν σε αναζήτηση ανηλίκων, ανθρώπων τρίτης ηλικίας, συνεργατών, οφειλετών, κακοποιών κ.α.

Η εξειδικευμένη ομάδα ερευνητών και ντετέκτιβ της ΜegaGroup διαθέτει τον πιο προηγμένο εξοπλισμό έρευνας καθώς και πολυετή εμπειρία σε εις βάθος έρευνα στοιχείων, γι’αυτό και το ιστορικό της εταιρείας μας μετρά την επίλυση σημαντικών υποθέσεων αναζήτησης αγνοουμένων.