Απιστία

Ντετέκτιβ - ιδιωτικές έρευνες για απιστία συζύγων και συντρόφων

Δεν χρειάζεται να ζείτε με αμφιβολίες. Στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών Mega Group μπορούμε να διαλευκάνουμε το ζήτημα που σας απασχολεί και να σας δώσουμε άμεσα μία σαφή απάντηση. Οι υποθέσεις απιστίας ανάμεσα σε δύο συζύγους ή συντρόφους είναι από τα πιο συχνά αιτήματα που αναλαμβάνει το γραφείο μας, ενώ η πολυετής εμπειρία μας στον χειρισμό προσωπικών υποθέσεων που αφορούν στην εμπλοκή τρίτου προσώπου στη σχέση, εγγυάται το άμεσο αποτέλεσμα.

Στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών-ντετέκτιβ Mega Group γνωρίζουμε ότι οι υποθέσεις απιστίας ζητούν ιδιαίτερο χειρισμό, γι’αυτό τις αναλαμβάνουμε με διακριτικότητα και εχεμύθεια. Ακούμε τις ανησυχίες σας και καταγράφουμε τα δεδομένα που έχετε εντοπίσει εσείς, συζητώντας παράλληλα ό,τι σας απασχολεί. Ανάλογα με την κάθε υπόθεση, δημιουργούμε το πλάνο της έρευνας, που περιλαμβάνει συνήθως ομάδες επί τόπου παρακολούθησης όλο το 24ωρο, λήψη αποδεικτικών στοιχείων (βίντεο και φωτογραφίες), καθώς και ημερολόγιο καταγραφής των κινήσεων του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.

Είναι δικαίωμά σας να γνωρίζετε εάν ο άνθρωπος στον οποίο έχετε επενδύσει συναισθηματικά, τηρεί τους κανόνες της σχέσης σας. Στη Mega Group (ντετέκτιβ) είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να γνωρίζετε εάν η πορεία της σχέσης σας είναι αυτή που νομίζετε.

Πιθανά σημάδια απιστίας συντρόφου

  • Εργάζονται περισσότερες ώρες από ότι συνήθως
  • Απουσιάζουν πιο τακτικά από το σπίτι
  • Αποφεύγουν να μιλήσουν στο κινητό μπροστά σας ή συνηθίζουν να το έχουν στο αθόρυβο
  • Καθαρίζουν συχνά το ιστορικό του υπολογιστή
  • Η σεξουαλική επαφή του ζευγαριού μειώνεται