Απόκρυψη Αριθμού – Κακόβουλες Κλήσεις

Το φαινόμενο της απόκρυψης αριθμού είναι ιδιαίτερα συχνό στις μέρες μας και έχει στόχο τις κακόβουλες κλήσεις συνήθως προς ένα γνωστό αλλά και μερικές φορές άγνωστο πρόσωπο. Συχνά, όταν βλέπουμε έναν αριθμό που δεν γνωρίζουμε, απαντάμε στην κλήση, με αποτέλεσμα να γινόμαστε θύματα κακόβουλων μηνυμάτων από τρίτα πρόσωπα. Στις περιπτώσεις που έχουμε αναλάβει κατά το παρελθόν οι ντετέκτιβ της Mega Group, οι άνθρωποι που μας προσέγγισαν είχαν πέσει θύματα τηλεφωνικής εξύβρισης, απειλών, εκβιασμών και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Mega Group αναλαμβάνουμε να σας προστατεύσουμε από τέτοιου είδους δράσεις, να σταματήσουμε εντελώς το φαινόμενο της απόκρυψης αριθμού και των κακόβουλων κλήσεων και να εντοπίσουμε τους δράστες που σας παρενοχλούν.

Η γαλήνη της ιδιωτικής σας ζωής είναι εφικτή, και στη Mega Group μπορούμε να τη διασφαλίσουμε. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί και ερευνητές, καθώς και ολοκληρωμένα τεχνικά συστήματα, σας απαλλάσσουν ολοκληρωτικά από το δυσάρεστο φαινόμενο των κακόβουλων κλήσεων. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να ενεργήσουμε το συντομότερο δυνατόν.