Δακτυλικά Αποτυπώματα

Τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι μοναδικά σε κάθε άνθρωπο γι’ αυτό και χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία ταυτότητας. Αμέτρητες υποθέσεις που έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη τα χρησιμοποίησαν ως επίσημα στοιχεία αθώωσης ή ενοχής του κατηγορουμένου, αλλά και εύρεσης του υπαίτιου του εγκλήματος.

Στο γραφείο ιδιωτικών ντετέκτιβ Mega Group διαθέτουμε ειδική ομάδα από πραγματογνώμονες που αναλαμβάνουν τον εντοπισμό και τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ώστε να ενισχύσετε την υπόθεσή σας με τα απαραίτητα στοιχεία. Κατά το παρελθόν έχουμε εντοπίσει δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα ίχνη μη ορατά διά γυμνού οφθαλμού, σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, οχήματα, σε αντικείμενα και σε υφάσματα.

Η Mega Group έχει επενδύσει σε ειδικό υπερσύγχρονο εξοπλισμό που εγγυάται την ακρίβεια στη λήψη των αποδεικτικών στοιχείων αλλά και την ασφάλεια κατά τη συλλογή και μεταφορά τους.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που χρειάζεστε την υπηρεσία εύρεσης και συλλογής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η υπόθεσή σας μπορεί να διαλευκανθεί πιο εύκολα από όσο νομίζετε.