Διαζύγια

Οι υποθέσεις διαζυγίου είναι από τις πιο συχνές για τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Mega Group, καθώς το συγκεκριμένο φαινόμενο αυξάνεται όλο και περισσότερο στη χώρα μας. Οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι. 1 στους 4 γάμους στην Ελλάδα καταλήγει σε διαζύγιο σε σχέση με τη δεκαετία του ‘80 όπου 1 στα 10 παντρεμένα ζευγάρια οδηγούνταν σε χωρισμό. Τα 2/3 των διαζυγίων αφορούν στις ηλικίες μεταξύ των 40 και 50 ετών, σημείο όπου εμφανίζεται σύμφωνα με τους ειδικούς η κρίση της μέσης ηλικίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Mega Group ντετέκτιβ, αν και στο παρελθόν οι άντρες ήταν εκείνοι οι οποίοι ζητούσαν συνήθως διαζύγιο, τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες είναι εκείνες που προχωρούν πιο συχνά στη λύση του γάμου τους.

Στη Mega Group ντετέκτιβς, αναλαμβάνουμε τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων που θα ενσωματωθούν στον φάκελο του διαζυγίου. Τα αποδεικτικά στοιχεία αφορούν στη συμπεριφορά του άλλου συζύγου, σε στοιχεία που αποδεικνύουν απιστία, καθώς και σε καταγραφή των οικονομικών δεδομένων, με σκοπό τη νομική ενίσχυση της δικής σας πλευράς.

Οι πιο συχνές υποθέσεις διαζυγίου στη Mega Group αφορούν σε ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας, εγκατάλειψης συζυγικής στέγης, απιστίας και καταχρήσεων (αλκοόλ, ναρκωτικά, οικονομικά θέματα).