Ενδοσχολική Βία

Η ενδοσχολική βία είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο για την ελληνική πραγματικότητα. Οι δύσκολες σύγχρονες συνθήκες, η οικονομική κρίση, η αβεβαιότητα εργασίας και το επιβαρυμένο επαγγελματικό ωράριο, έχουν αλλοιώσει τους ισχυρούς δεσμούς που χαρακτήριζαν την ελληνική οικογένεια κατά το παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια καταγράφονται όλο και περισσότερες παραβατικές συμπεριφορές στο σχολικό περιβάλλον με θύματα ανήλικα παιδιά.

Σε υποθέσεις ενδοσχολικής βίας, στη Mega Group ντετέκτιβς, φροντίζουμε αρχικά να συνομιλήσουμε με τους γονείς ώστε να έχουμε μία γενική εικόνα της κατάστασης. Σε δεύτερο στάδιο και με παρουσία παιδοψυχολόγου, συζητάμε με το παιδί που έχει πέσει θύμα ενδοσχολικής βίας, ώστε να καταγράψουμε και να πάρουμε αποδεικτικά στοιχεία.

Στα ιδιωτικά γραφεία έρευνας Mega Group ερευνάμε το θέμα της ενδοσχολικής βίας με λεπτότητα και σε βάθος και συλλέγουμε τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να στηρίξουν νομικά την υπόθεση και να φέρουμε τους υπαίτιους ενώπιον της δικαιοσύνης. Παράλληλα εγγυώμαστε την πλήρη προστασία του θύματος και τον τερματισμό του φαινομένου του εκφοβισμού στο σχολικό περιβάλλον.