Εντοπισμός Κινητού

Τα συνηθέστερα αιτήματα για εντοπισμό κινητού που λαμβάνει η Mega Group αφορούν σε περιπτώσεις κλοπής της συσκευής από τρίτους ή αμέλειας και απώλειας από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της σε δημόσιους χώρους και μαζικά μέσα μεταφοράς. Η συγκεκριμένη υπηρεσία χρησιμοποιείται πολύ συχνά και για υποθέσεις απιστίας, με τον εντοπισμό του κινητού σε πραγματικό χρόνο και επιβεβαίωση ή διάψευση της πραγματικής τοποθεσίας στην οποία βρίσκεται ο/η σύντροφος του πελάτη που μας εμπιστεύθηκε την υπόθεση.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και πιο συχνά ζητούν την υπηρεσία εντοπισμού κινητού, γονείς ανηλίκων που έχουν αμφιβολίες για τις πραγματικές κινήσεις των παιδιών τους εκτός οικίας. Σε αυτές τις τελευταίες περιπτώσεις ανήκουν υποθέσεις γονέων που ανησυχούν για τις παρέες των παιδιών τους, αλλά και για τα αίτια αργοπορίας των ανηλίκων στην επιστροφή της οικίας.

Με τη χρήση της υπηρεσίας εντοπισμού κινητού που παρέχει το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Mega Group μπορούμε να εντοπίσουμε τη συσκευή που αναζητάτε ταχύτατα και να σας δίνουμε σαφές στίγμα της περιοχής στην οποία βρίσκεται. Παράλληλα στα ζητήματα που οι γονείς επιθυμούν εντοπισμό κινητού που ανήκει σε ανήλικο, μπορούμε να καταγράψουμε με ακρίβεια τις περιοχές στις οποίες φαίνεται να κινείται το παιδί, μέσω του κινητού του.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που θεωρήσετε ότι η υπηρεσία εντοπισμού κινητού μπορεί να φανεί χρήσιμη στην υπόθεσή σας. Τα στελέχη της Mega Group που απαντούν στις τηλεφωνικές γραμμές είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο για να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας.