Επιμέλεια Παιδιών

Τη βοήθειά μας σε υποθέσεις επιμέλειας παιδιών έχουν ζητήσει εκατοντάδες συνάνθρωποί μας. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών της Mega Group δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό υποθέσεων επιμέλειας παιδιών καθώς αντιλαμβάνεται ότι οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην υπόθεση αντιμετωπίζουν μία ιδιαίτερη καθημερινότητα, έντονα φορτισμένη και γεμάτη αλλαγές.

Οι υποθέσεις επιμέλειας ανήλικων παιδιών ξεκινούν συνήθως με τη διακοπή της κοινής συμβίωσης και της συζυγικής ζωής μεταξύ δύο συντρόφων. Οι δύο πλευρές που αδυνατούν να βρουν μία λύση, οδηγούνται στη δικαιοσύνη αναμένοντας μία επίσημη απόφαση για το αν τα παιδιά θα μείνουν με τη μητέρα ή τον πατέρα τους.

Σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητη η πορεία του ζητήματος στο δικαστήριο, κυρίως όταν αυτές αναφέρουν επικίνδυνη συμπεριφορά από τον ένα γονιό, σε περιπτώσεις εγκατάλειψης, κακοποίησης αλλά και αμέλειας.

Η ομάδα της Mega Group μπορεί να δώσει λύση σε κάθε υπόθεση επιμέλειας παιδιών όσο ιδιαίτερη ή σύνθετη κι αν είναι. Μπορούμε να συγκεντρώσουμε αποδεικτικά στοιχεία για να ενισχύσουμε την πλευρά σας αλλά και να συλλέξουμε τις πληροφορίες που αποδεικνύουν εγκατάλειψη ή επικίνδυνη συμπεριφορά του αντιδίκου, με τις οποίες μπορεί να συνταχθεί έκθεση με το ιστορικό της υπόθεσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε για τη δική σας περίπτωση.