Εταιρικές Υποθέσεις

Είτε πρόκειται για συνεργασίες μικρού μεγέθους είτε για υποθέσεις που αφορούν πολυεθνικές εταιρίες και ομίλους, στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Mega Group υπογράφουμε τη διαλεύκανση του ζητήματος που σας προβληματίζει.

Οι επαγγελματικές – εταιρικές απάτες είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα, με σημείο έξαρσης την περίοδο της οικονομικής κρίσης και συγκεκριμένα το 2010.

Νέα επαγγελματικά ανοίγματα που εμφανίζονται ως «διέξοδοι» από τις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε, η αμφιβολία διατήρησης της θέσης εργασίας, καθώς και οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ωθούν σε εταιρικές απάτες και ατασθαλίες πολλούς συμπατριώτες μας, όπως αλλοιώσεις αρχείων, κλοπές, ψευδή στοιχεία και δεδομένα.

Στο γραφείο ερευνών – ντετέκτιβ Mega Group αναλαμβάνουμε και ελέγχουμε το προφίλ ενός νέου συνεργάτη, κάνουμε background μίας εταιρίας που σας κάνει πρόταση συνεργασίας ή επένδυσης, ελέγχουμε αρχεία και υπολογιστές για τυχόν «ιούς» που παρακρατούν δεδομένα και είμαστε σε θέση να απαντήσουμε θετικά ή αρνητικά για τον συνεργάτη ή τη συνεργασία που σας αφορά.