Ναρκωτικά

Οι υποθέσεις ναρκωτικών αυξάνονται διαρκώς τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Ευρωπαϊκό χώρο. Οι δύσκολες σύγχρονες συνθήκες επηρεάζουν ψυχολογικά ανθρώπους κάθε ηλικίας, από κάθε κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, που αναζητούν διέξοδο πολλές φορές σε παραβατικές συμπεριφορές, όπως τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Στα γραφεία ντετέκτιβ – ιδιωτικής έρευνας Mega Group αναλαμβάνουμε όλο και πιο συχνά ζητήματα που αφορούν στα ναρκωτικά με εμπλεκόμενα άτομα νεαρής ηλικίας, όπως εφήβους, καθώς αυτή είναι και η πιο ευάλωτη ηλικία για «επαναστατικές» συμπεριφορές και πράξεις που ξεπερνούν τα οικογενειακά πλαίσια.

Στη Mega Group ντετέκτιβς αναλαμβάνουμε να ελέγξουμε το φιλικό περιβάλλον του εφήβου, τις παρέες του σχολείου ή εξωσχολικές συντροφιές, και ερευνούμε σε βάθος το προφίλ ανθρώπων με αμφίβολη συμπεριφορά, δίνοντας μία σαφή απάντηση στους γονείς.

Ακόμη και αν το αποτέλεσμα είναι αισιόδοξο, και ο έφηβος δεν σχετίζεται με ναρκωτικά, στη Mega Group συζητάμε με τους γονείς και δίνουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα της καθημερινότητας του παιδιού τους και μία λογική εξήγηση για την αλλαγή στη συμπεριφορά του εφήβου.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ

Η εφηβεία είναι μία ιδιαίτερη ηλικία, γεμάτη αλλαγές για το παιδί. Εάν οι αλλαγές είναι ιδιαίτερα έντονες, δώστε σημασία στα εξής:

  • Ο έφηβος κάνει νέες παρέες αλλά δεν τις εμφανίζει-δεν μιλά για αυτές
  • Δεν δίνει σαφές στίγμα για το που βρίσκεται εκτός σπιτιού
  • Έχει μία αδιάφορη στάση για πράγματα που τον ενδιέφεραν στο παρελθόν