Παρακολούθηση Ανηλίκων

Οι παρακολουθήσεις ανηλίκων είναι ακόμη μία κατηγορία υποθέσεων στις οποίες τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ της Mega Group έχουν καταγράψει σημαντική επιτυχία.

 

Η ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την ανάπτυξη του παιδιού. Οι σύγχρονοι ταχύτατοι ρυθμοί ζωής και τα φορτωμένα ωράρια των γονιών, πολλές φορές επιτρέπουν στο παιδί να απολαμβάνει μεγαλύτερη ελευθερία από εκείνη που θα έπρεπε.

 

Στη Mega Group αντιλαμβανόμαστε τους σύγχρονους κινδύνους που περιβάλλουν το παιδί. Εξωσχολικές επιρροές, ο κίνδυνος του διαδικτύου, παρέες με συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε ανήλικους, είναι καλό να παρακολουθούνται ώστε να μπορούν οι γονείς να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ζωής του παιδιού τους εκτός σπιτιού.

 

Οι παρακολουθήσεις ανηλίκων έχουν σκοπό να παρέχουν την απαραίτητη γνώση στους γονείς για τις κινήσεις του παιδιού τους ώστε να προλάβουν τυχόν παραβατικές συμπεριφορές αλλά και να ληφθούν σωστά μέτρα σε περίπτωση που η καθημερινότητα του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

 

Στα γραφεία έρευνας Mega Group διαθέτουμε ειδική ομάδα που παρατηρεί με διακριτικότητα τις κινήσεις του ανήλικου. Παράλληλα, ψυχολόγοι αλλά και στελέχη εκπαιδευμένα σε εφηβικές και γονεϊκές υποθέσεις, συζητούν με τα μέλη της οικογένειας και τα καθοδηγούν για τον σωστό χειρισμό του κάθε ζητήματος.