Ντετέκτιβ Έδεσσα

Η πόλη της Έδεσσας έχει απασχολήσει τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών της Mega Group αρκετές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν. Η γοητευτική αυτή περιοχή, αν και παραμένει φιλήσυχη σε σύγκριση με τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας μας, έχει δείξει δείγματα οργανωμένης εγκληματικής συμπεριφοράς τα τελευταία χρόνια.

Με πληθυσμό γύρω στις 18 χιλιάδες κατοίκους, η πόλης της Έδεσσας είναι γνωστή για το υγρό στοιχείο που πρωταγωνιστεί σε αυτή. Οι συγκλονιστικοί καταρράκτες αλλά και τα ποτάμια της, αποτελούν ισχυρό πόλο έλξης για επισκέπτες από όλη την Ελλάδα καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το γραφείο ιδιωτικής έρευνας Mega Group μελετά με ιδιαίτερη προσοχή τα ζητήματα της Έδεσσας, φροντίζοντας να φωτίσει κάθε υπόθεση με διακριτικότητα και σεβασμό προς την ιδιωτική ζωή. Η τηλεφωνική μας γραμμή λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο με έμπειρα στελέχη να είναι έτοιμα να μιλήσουν μαζί σας για το ζήτημά σας. Η εμπειρία μας και το περήφανο ιστορικό επιτυχιών της Mega Group μπορούν να εγγυηθούν την επίλυση του προβλήματός σας, άμεσα, όποιο κι αν είναι αυτό.