Ντετέκτιβ Αλεξανδρούπολη

Η δραστηριότητα της εταιρίας ιδιωτικών ερευνών Mega Group είναι ιδιαίτερα έντονη και συχνή στο νομό Έβρου, και ειδικότερα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Ο νομός Έβρου, λόγω της γεωγραφικής του θέσης, αντιμετωπίζει καθημερινά σημαντικά προβλήματα λαθρομετανάστευσης, σωματεμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Αν και η ευρύτερη περιοχή διαθέτει σπάνιες φυσικές ομορφιές που τιμούν την πατρίδα μας, η πόλη της Αλεξανδρούπολης εμφανίζει τακτικά περιστατικά σοβαρών παραβατικών συμπεριφορών που ταλαιπωρούν πολλούς κατοίκους της, όπως κυκλώματα ληστών, σπείρες απαγωγέων και κακοποιών που ασχολούνται με εταιρικές απάτες.

Οι ερευνητές – ντετέκτιβς της Mega Group έχουν φέρει εις πέρας πολλές υποθέσεις στην Αλεξανδρούπολη, βοηθώντας τοπικούς επιχειρηματίες αλλά και ιδιώτες σε δύσκολα εταιρικά αλλά και προσωπικά ζητήματα αντίστοιχα.

Οι τηλεφωνικές γραμμές της Mega Group λειτουργούν όλο το 24ωρο.Έμπειρα μέλη της ομάδας μας είναι σε ετοιμότητα να συζητήσουν μαζί σας ό,τι σας προβληματίζει ενώ άρτια εκπαιδευμένα στελέχη μπορούν να σας βοηθήσουν άμεσα, επί τόπου, σε περίπτωση που χρειάζεστε ιδιωτική προστασία.