Ντετέκτιβ Βέροια

Η Βέροια, πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας, είναι κτισμένη στους πρόποδες του Βερμίου, με πληθυσμό περισσότερους από 50 χιλιάδες κατοίκους. Με αναρίθμητες ομορφιές τόσο στο κέντρο της όσο και στην ευρύτερη περιοχή, η Βέροια θεωρείται ένας από τους φιλήσυχους τόπους διαμονής και κατοικίας. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική που διατηρείται μέχρι και σήμερα στα κτήρια της πόλης και οι γραφικές γειτονιές της, συνθέτουν ένα πανέμορφο σκηνικό που αξίζει κανείς να ανακαλύψει.

Αν και η Βέροια διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις μίας ήρεμης ζωής, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστή στη δημοσιότητα λόγω σοβαρών εγκλημάτων στην περιοχή, όπως δολοφονίες, απαγωγές και εκφοβισμούς.

Το γραφείο ντετέκτιβ – ιδιωτικής έρευνας Mega Group αναλαμβάνει όλο και πιο τακτικά υποθέσεις στην πόλη της Βέροιας και έχει δημιουργήσει ένα καλά συντονισμένο δίκτυο επαγγελματιών συνεργατών που συγκεντρώνουν πληροφορίες για τα δρώμενα της περιοχής, καθημερινά. Μεταξύ των υποθέσεων που έχει αναλάβει η Mega Group στη Βέροια συμπεριλαμβάνονται και ζητήματα τοκογλυφίας, απιστίας αλλά και τηλεφωνικών υποκλοπών.