Ντετέκτιβ Δράμα

Οι ιδιωτικοί ερευνητές – ντετέκτιβς της Mega Group δραστηριοποιούνται στην πόλη της Δράμας από την περίοδο έναρξης της εταιρίας. Γι’αυτό και διαθέτουν την πολύτιμη πείρα που απαιτείται για τον χειρισμό προσωπικών και εταιρικών υποθέσεων που προκύπτουν στην περιοχή.

Η Δράμα είναι πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού της Ανατολικής Μακεδονίας και έχει πληθυσμό γύρω στις 45 χιλιάδες κατοίκους. Η πόλη είναι ένας αγαπητός προορισμός για μονοήμερες εξορμήσεις από τους κατοίκους γειτονικών πόλεων καθώς έχει πολύ ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή, που καλύπτει κάθε γούστο. Παράλληλα, η ενημερωμένη αγορά της προσελκύει το αγοραστικό κοινό κοντινών περιοχών, που ικανοποιείται ιδιαιτέρως από την εμπορική προσφορά που συγκεντρώνει η πόλη.

Στη Δράμα οι ιδιωτικοί ερευνητές – ντετέκτιβς της Mega Group έχουν επιλύσει πολλά ζητήματα κατά το παρελθόν. Η εγκληματικότητα της πόλης έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια με τα πιο συχνά περιστατικά να περιλαμβάνουν ζητήματα ληστείας, απαγωγής, ναρκωτικών και απειλών.

Το γραφείο ιδιωτικής έρευνας Mega Group συνεργαζόμενο με επαγγελματίες του κλάδου στην περιοχή, αναλαμβάνει να επιλύσει κάθε ζήτημα που προκύπτει στη Δράμα, αλλά και σε όλο τον νομό, παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες ιδιωτικής έρευνας που προσφέρει η εταιρία.