Ντετέκτιβ Θεσσαλονίκη

Η εταιρία ιδιωτικών ερευνώνντετεκτιβ Mega Group διατηρεί γραφείο στην πόλη της Θεσσαλονίκης από την έναρξη της λειτουργίας της, ενώ μαζί με το γραφείο της Αθήνας, αποτελούν τα κέντρα συντονισμού των αποστολών σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Η φιλόξενη πόλη του Βορρά, με πληθυσμό στον δήμο Θεσσαλονίκης σχεδόν 400 χιλιάδες κατοίκους και πάνω από ένα εκατομμύριο συνολικά σε όλο τον νομό, συνεχίζει να διατηρεί ήπιους ρυθμούς ζωής στην καθημερινότητά της, σε σύγκριση με την πρωτεύουσα.

 

Παρ’όλα αυτά, τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα μετά την οικονομική κρίση, τα φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς είναι ιδιαίτερα αυξημένα σε όλο τον νομό. Κάθε περιοχή της πόλης αντιμετωπίζει και διαφορετικό πρόβλημα, με το κέντρο να σημειώνει έξαρση στο φαινόμενο διακίνησης ναρκωτικών, ενώ στα προάστια παρατηρείται αύξηση των περιστατικών κλοπής και ληστείας.

 

Οι υποθέσεις που αναλαμβάνουν τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ Mega Group στη Θεσσαλονίκη αφορούν όλο και πιο τακτικά σε περιπτώσεις εκβιασμού, εκφοβισμού, τοκογλυφίας, ενδοσχολικής βίας, τηλεφωνικών υποκλοπών αλλά και εταιρικής απάτης. Καλέστε μας σήμερα για να σας βοηθήσουμε να δώσετε μία απάντηση στο πρόβλημα που σας απασχολεί.