Ντετέκτιβ Ιωάννινα

Στα Ιωάννινα η εγκληματικότητα έχει φτάσει στο κόκκινο τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με αναφορές των τοπικών αρχών. Η γραφική αυτή πόλη της Ηπείρου, που φιλοξενεί στον πυρήνα της περισσότερους από 110 χιλιάδες κατοίκους και τουλάχιστον 20 χιλιάδες φοιτητές, πλήττεται από αυξανόμενες παραβατικές συμπεριφορές, ιδιαίτερα σοβαρές για τα ελληνικά δεδομένα.

Η Mega Group, με πολυετή εμπειρία σε υποθέσεις που αφορούν στα Ιωάννινα, έχει καταγράψει τα προβλήματα της περιοχής, όπως το λαθρεμπόριο, εταιρικές απάτες και διαδικτυακές υποκλοπές, και διαθέτει την απαραίτητη γνώση για τον κατάλληλο χειρισμό οποιαδήποτε ζητήματος.

Η τουριστική υποδομή των Ιωαννίνων, η γεωγραφική της θέση (στην παραμεθόριο) καθώς και η παρουσία πολλών νέων φοιτητών που φεύγουν για πρώτη φορά από την οικογενειακή εστία, δημιουργούν ένα ευνοϊκό κλίμα για συμπεριφορές που ξεφεύγουν από τα νομικά πλαίσια.

Κατά το παρελθόν τα γραφεία ιδιωτικής έρευνας Mega Group βοηθήσει κατοίκους των Ιωαννίνων σε υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικές ουσίες, εκφοβισμό, φθορά ξένης περιουσίας και υποκλοπές αρχείων από ηλεκτρονικούς υπολογιστές.