Ντετέκτιβ Κέρκυρα

Η Mega Group δραστηριοποιείται ενεργά σε όλη την περιοχή του Ιονίου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Κέρκυρα.

Η πόλη της Κέρκυρας, φημισμένη για το χαρακτηριστικό Βενετσιάνικο στοιχείο που της προσδίδει ιδιαίτερη γοητεία, αποτελεί έναν τόπο αρχοντικό με πληθώρα από αξιοθέατα όπως, την πλατεία Σπιανάδα, το παλιό και το νέο Φρούριο, καθώς και το περίφημο Κανόνι. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το νησί της Κέρκυρας είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών για τουρίστες τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού της χώρας μας.

Αν και γεμάτη ομορφιές, η πόλη της Κέρκυρας έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα στελέχη της εταιρίας ιδιωτικών ερευνών Mega Group με σοβαρές υποθέσεις. Αυτές περιλαμβάνουν περιστατικά τοκογλυφίας, εκβιασμών, ληστείες αλλά και περιπτώσεις απιστίας.

Στη Mega Group γνωρίζουμε ότι κάθε υπόθεση είναι μοναδική. Έτσι, σχεδιάζουμε ειδικό πλάνο ερευνών αποκλειστικά για αυτή και σύμφωνα πάντα με το επιθυμητό από τον πελάτη αποτέλεσμα. Η διακριτικότητα και λεπτότητα στον χειρισμό του ζητήματος είναι μία δέσμευση που υπογράφει κάθε περιστατικό που αναλαμβάνουμε. Γι’αυτό μην διστάσετε να κάνετε μία επαφή μαζί μας, σε ό,τι κι αν αφορά το ζήτημά σας.