Ντετέκτιβ Καστοριά

Η Καστοριά, γνωστή για την απαράμιλλη ομορφιά της λίμνης στο κέντρο της και για τις γραφικές εικόνες που προσφέρει σε ολόκληρο τον νομό, είναι ακόμη μία πόλη στην οποία τα γραφεία ντετέκτιβ – ιδιωτικής έρευνας Mega Group έχουν σημειώσει υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην επίλυση ιδιαίτερα σημαντικών τοπικών υποθέσεων .

Οι ερευνητές – ντετέκτιβς της εταιρίας ιδιωτικών ερευνών Mega Group έχουν επισκεφτεί την πόλη της Καστοριάς για πολλά ιδιωτικά ζητήματα που αφορούσαν κυρίως σε διεξαγωγή τεστ DNA για εξακρίβωση πατρότητας, υποθέσεις διαζυγίων, επιμέλειας παιδιών αλλά και εταιρικές απάτες τόσο από την πλευρά του εργοδότη όσο και από την πλευρά του εργαζομένου.

Η Καστοριά και γενικότερα η περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, πλήττεται τα τελευταία χρόνια από υψηλά ποσοστά ανεργίας με αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού φαινομένων οικονομικών αδικημάτων και παραβατικών συμπεριφορών που αφορούν σε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η πολυετής εμπειρία της Mega Group στην περιοχή της Καστοριάς, είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα διαλεύκανσης οποιασδήποτε υπόθεσης και ολοκληρωτικής επίλυσης του προβλήματός που σας απασχολεί. Γι’αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανεξαρτήτως του βαθμού δυσκολίας της υπόθεσης.