Ντετέκτιβ Κατερίνη

Η Κατερίνη είναι πρωτεύουσα του νομού Πιερίας με τους μόνιμους κατοίκους της να ξεπερνούν τις 85 χιλιάδες. Το τουριστικό στοιχείο είναι έντονο τόσο κατά τους χειμερινούς όσο και τους θερινούς μήνες, χάρη στα Πιέρια όρη αλλά και τις μαγευτικές παραλίες της με την πασίγνωστη Ολυμπιακή Ακτή. Η κοντινή απόσταση της Κατερίνης από τη Θεσσαλονίκη (μόνο 68 χιλιόμετρα) έχει διευκολύνει την αύξηση του τουριστικού κοινού από το εξωτερικό αλλά και από το εσωτερικό της χώρας.

Η εταιρία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ Mega Group μετρά έναν μεγάλο αριθμό υποθέσεων στην πόλη της Κατερίνης και στην ευρύτερη περιοχή, με τους ερευνητές των γραφείων μας να έχουν επιλύσει σημαντικές υποθέσεις ιδιωτικού αλλά και εταιρικού περιεχομένου.

Η εύκολη διέλευση από/προς τη Θεσσαλονίκη καθώς και το έντονο τουριστικό στοιχείο έχουν αυξήσει τα περιστατικά εγκληματικής συμπεριφοράς στην περιοχή με τους ερευνητές της Mega Group να επισκέπτονται τακτικά την πόλη της Κατερίνης για περιπτώσεις που αφορούν στον εντοπισμό αγνοουμένων, την ταυτοποίηση ανώνυμων αποστολέων, τηλεφωνικές υποκλοπές, τηλεφωνικές απειλές καθώς και ζητήματα απιστίας συντρόφου.