Ντετέκτιβ Μύκονος

Η αύξηση του τουρισμού κατά τους θερινούς μήνες στα ελληνικά νησιά συνεπάγεται αυτόματα και την αύξηση της εγκληματικότητας στις συγκεκριμένες περιοχές. Γι’αυτό το λόγο η Mega Group επέκτεινε τη δραστηριότητά της σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα, προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες της στους κατοίκους των ελληνικών νησιών.

Το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο της Μυκόνου είναι πόλος έλξης τουριστών από όλο τον κόσμο, γεμίζοντας με ενέργεια το νησί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η αύξηση του τουρισμού, όπως είναι φυσικό, φέρνει μαζί της και την τόνωση της τοπικής εμπορικής δραστηριότητας.

Η οικονομική κρίση όμως που πλήττει την Ελλάδα, οδήγησε, κατά το πρόσφατο παρελθόν, σε υψηλά ποσοστά ανταγωνισμού τόσο στην αγορά εργασίας όσο και στον κλάδο του εμπορίου με αποτέλεσμα στο νησί της Μυκόνου να παρουσιάζονται τακτικά υποθέσεις που αφορούν σε εταιρικές απάτες, εκφοβισμούς και κλοπές.

Το αίτημα για ιδιωτική προστασία ατόμων αλλά και κατοικιών παρουσιάζει άνοδο τα τελευταία χρόνια στη Μύκονο, γι’αυτό και ομάδα από ερευνητέςντετέκτιβ της Mega Group διατηρούν επαφές με συνεργάτες στο νησί, και είναι σε ετοιμότητα να παρέχουν υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας.