Ντετέκτιβ Νάουσα

Η Νάουσα, με πληθυσμό γύρω στις 20 χιλιάδες κατοίκους, είναι γνωστή και ως Ηρωική πόλη, για τη σημαντική δράση των κατοίκων της την περίοδο των απελευθερωτικών αγώνων του 1822. Καταπράσινη, γεμάτη πάρκα, με διάσπαρτα τα παραδοσιακά κτήρια μακεδονικού ρυθμού στον πυρήνα της, αλλά και ένα δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο, είναι μία πόλη που παρέχει στον επισκέπτη μία ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής.

Οι ερευνητές – ντετέτκτιβς του γραφείου ιδιωτικών ερευνών Mega Group έχουν επισκεφτεί πολλές φορές την πόλη της Νάουσας και συνεχίζουν να διατηρούν επαφές που μας ενημερώνουν για κάθε σημαντική δράση που παρουσιάζεται στην περιοχή. Το γραφείο ιδιωτικής έρευνας Mega Group έχει αναλάβει υποθέσεις στη Νάουσα που αφορούσαν τόσο σε εταιρικά όσο και σε προσωπικά ζητήματα.

Η πολυετής εμπειρία μας και η πληθώρα υπηρεσιών έρευνας που παρέχουμε, αποτελούν μία έμπιστη και αποτελεσματική λύση για κάθε είδους ιδιωτικό θέμα. Στη Mega Group αναλαμβάνουμε να συγκεντρώσουμε τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζεται κάθε υπόθεση, όσο δύσκολη κι αν είναι, ώστε να ενδυναμωθεί η πλευρά σας ενώπιον της δικαιοσύνης.