Ντετέκτιβ Ξάνθη

Η πόλη της Ξάνθης βρίσκεται στη Θράκη και έχει πληθυσμό γύρω στους 57 χιλιάδες κατοίκους. Η πανέμορφη παλιά πόλη αλλά και το πασίγνωστο Ξανθιώτικο Καρναβάλι, δίνουν πνοή ζωής σε αυτόν τον γραφικό τόπο του βορρά. Ισχυρό πλεονέκτημα της περιοχής η παρουσία της Πολυτεχνικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης που λειτουργεί από το 1974 και τροφοδοτεί την πόλη με την ενέργεια των φοιτητών.

Η συγκεκριμένη περιοχή απασχολεί τακτικά τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ Mega Group κι αυτό γιατί τα ποσοστά εγκληματικότητα σε όλο τον νομό, αυξάνονται σημαντικά κάθε χρόνο. Η περίπτωση της Ξάνθης είναι πολύ ιδιαίτερη για τους ερευνητές – ντετέκτιβς της Mega Group καθώς έχουν προσφέρει τη βοήθειά τους στην επίλυση σημαντικών εγκληματικών ενεργειών που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή.

Σε συνεργασία με τοπικούς συνεργάτες που παρακολουθούν τον σφυγμό της πόλης, οι ερευνητές της Mega Group είναι σε θέση να αναλάβουν οποιαδήποτε υπόθεση στην περιοχή ανεξαρτήτως του βαθμού δυσκολίας της επίλυσής της. Οι τηλεφωνικές μας γραμμές είναι διαθέσιμες όλο το 24ωρο για μια πρώτη συνομιλία μαζί μας.