Ντετέκτιβ Πάτρα

Η Πάτρα, πρωτεύουσα του νομού Αχαΐας, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και ένα σημαντικό αστικό κέντρο για την περιοχή της Πελοποννήσου, με πληθυσμό γύρω στους 210 χιλιάδες κατοίκους. Μέχρι σήμερα τα ιδιωτικά γραφεία ερευνών – ντετέκτιβ Mega Group έχουν επιτύχει την επίλυση εκατοντάδων υποθέσεων στην ευρύτερη περιοχή, προσφέροντας γαλήνη και ηρεμία στους ανθρώπους που ζήτησαν τη βοήθειά μας.

 

Το ανθρώπινο δυναμικό της Mega Group έχει εντοπίσει τους πυρήνες της παραβατικότητας στην πόλη της Πάτρας και συνεχίζει να διατηρεί επαφές στην περιοχή που μας τροφοδοτούν με τις απαραίτητες πληροφορίες ανά πάσα στιγμή. Τα μεγαλύτερα προβλήματα τα οποία εντοπίζονται στην περιοχή περιλαμβάνουν ζητήματα ξυλοδαρμού, κακοποίησης, επιμέλειας παιδιών, φθοράς ξένης περιουσίας κ.α.

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την υπόθεση που σας απασχολεί όσο δύσκολη ή ιδιαίτερη κι αν είναι η φύση της. Τα άρτια εκπαιδευμένα στελέχη της Mega Group μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε ζήτημα, αναλαμβάνοντας άμεσα επί τόπου έρευνα στην Πάτρα και προμηθεύοντας σας με τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζεστε σε περίπτωση που επιθυμείτε να κινηθείτε νομικά για το πρόβλημα που σας απασχολεί.