Ντετέκτιβ Πτολεμαΐδα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Mega Group διατηρούν επαφές και ισχυρές συνεργασίες με έμπειρα στελέχη του χώρου της έρευνας και στην Πτολεμαΐδα. Η βιομηχανική αυτή πόλη του νομού Κοζάνης, έχει απασχολήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν την κοινή γνώμη με ιδιαίτερα σοβαρά εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί στην περιοχή.

Η ομάδα ερευνητών της Mega Group χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή τις υποθέσεις που αφορούν στην Πτολεμαΐδα καθώς το πρόσφατο παρελθόν της πόλης μετρά σημαντικές υποθέσεις διαρρήξεων, παράνομων κυκλωμάτων μαστροπείας και σπείρες διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ενώ η παρουσία κακοποιών στοιχείων συνεχίζει να παραμένει έντονη.

Στη Mega Group είμαστε σε θέση να αναλάβουμε κάθε ζήτημα που σας απασχολεί και να διαλευκάνουμε την υπόθεση με την εχεμύθεια και τη διακριτικότητα που απαιτείται παρέχοντας παράλληλα προστασία στον πελάτη. Καλέστε μας σήμερα να συζητήσουμε για την υπόθεσή σας και να σας συμβουλεύσουμε για τις κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε να οδηγηθείτε άμεσα στην επίλυση του προβλήματός σας.