Ντετέκτιβ Φλώρινα

Η ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας προσφέρει στον επισκέπτη της αναρίθμητες φυσικές ομορφιές. Γραφικά χωριά όπως τα πασίγνωστα Νυμφαίο και Αμύνταιο, παραδοσιακοί οικισμοί, μαγευτικά μονοπάτια αλλά και οι πανέμορφες λίμνες της (Βεγορίτιδα, Χειμαρίτιδα και Ζαγάρι) , αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, με εντονότερο το φαινόμενο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Το γραφείο ιδιωτικής έρευνας – ντετέκτιβ Mega Group αναλαμβάνει τακτικά υποθέσεις στην περιοχή της Φλώρινας καθώς λόγω της γεωγραφικής της τοποθεσίας (συνορεύει με τη χώρα των Σκοπίων και την Αλβανία), η πόλη αποτελεί σημείο παράνομης διακίνησης προϊόντων και λαθρεμπορίου. Παρ’όλη την έντονη αστυνόμευση της περιοχής, τέτοιου είδους φαινόμενα παραβατικότητας αυξήθηκαν σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά την περίοδο εμφάνισης της οικονομικής κρίσης.

Άλλες υποθέσεις που ερευνούν στην πόλη της Φλώρινας οι ερευνητές – ντετέκτιβς της Mega Group περιλαμβάνουν ζητήματα εκβιασμού, εκφοβισμού, εταιρικές απάτες αλλά και προσωπικές ιδιωτικές υποθέσεις. Η εταιρία έρευνας Mega Group έχει σημειώσει πολύ σημαντικά ποσοστά επιτυχίας στην πόλη της Φλώρινας με ποσοστό επίλυσης των υποθέσεων 100%.