Ντετέκτιβ Χαλκιδική

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετεκτιβ της Mega Group καλύπτουν με τις υπηρεσίες τους και την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής.

 

Ο αγαπημένος αυτός προορισμός διακοπών αλλά και μονοήμερης εξόρμησης για πολλούς Θεσσαλονικείς αλλά και Βοριοελλαδίτες, συνδυάζει ένα ενδιαφέρον μείγμα από αξιοθέατα. Αρχαία ευρήματα, καταπράσινες ακτές, γαλάζια νερά και έντονη νυχτερινή ζωή, συνθέτουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής που τιμούν χιλιάδες επισκέπτες κάθε καλοκαίρι.

 

Οι ομορφιές της Χαλκιδικής δεν θα μπορούσαν όμως να μην γίνουν και πόλος έλξης για κακοποιά στοιχεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Κλοπές, άλλα ποινικά αδικήματα καθώς και περιστατικά απειλών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις τοπικές αρχές.

 

Οι υποθέσεις που έχει αναλάβει στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής η Mega Group περιλαμβάνει ζητήματα ναρκωτικών, τηλεφωνικών υποκλοπών και διαρροής πληροφοριών μέσω διαδικτύου. Οι ερευνητές – ντετέκτιβς της Mega Group κατάφεραν σε όλες τις περιπτώσεις να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία που ζήτησε ο πελάτης ώστε να μπορεί να κινηθεί νομικά.