Σαμποτάζ – Κατασκοπεία

Οι υποθέσεις με τον χαρακτηρισμό σαμποτάζ, αφορούν σε περιπτώσεις μυστικών ενεργειών που έχουν στόχο την εμπλοκή και παρεμπόδιση της φυσιολογικής ροής μιας εταιρίας. Παράλληλα οι περιπτώσεις σαμποτάζ γίνονται πολλές φορές με σκοπό τον εκβιασμό και την απειλή ενός πελάτη ή μιας εταιρίας, με τον υπαίτιο μιας τέτοιας πράξης να προσπαθεί να ελέγξει συγκεκριμένη δραστηριότητα προς όφελός του.

Η ομάδα της Mega Group αποτελείται από έμπειρους ερευνητές-ντετέκτιβς που λειτουργούν ως πληροφοριοδότες και αναλαμβάνουν να προλάβουν τις εξελίξεις καθώς και να εξομαλύνουν την αρνητική πορεία του περιστατικού. Επιπλέον, σε υποθέσεις όπου η ομάδα μας έχει κληθεί να διαχειριστεί μία υπόθεση σαμποτάζ μετά την εμφάνιση του φαινομένου, συζητάμε με τον πελάτη και σχεδιάζουμε από κοινού μία στρατηγική ασφαλείας που θα τον προστατεύσει στο μέλλον, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες επανάληψης σαμποτάζ εις βάρος του.

Η ομάδα της Mega Group αναλαμβάνει την προστασία του πελάτη για υποθέσεις που αφορούν σε:

 

  • Βιομηχανική κατασκοπεία. Αυτή αφορά προστασία της εταιρικής δραστηριότητας του πελάτη από ενέργειες κλοπής σημαντικών κλαδικών πληροφοριών. Η βιομηχανική κατασκοπεία έχει συνήθως σκοπό τη δημιουργία αθέμιτου ανταγωνισμού, με ανταγωνιστικές εταιρίες να λαμβάνουν κάθε μέσο για εύρεση δεδομένων υψηλής σπουδαιότητας. Στη Mega Group σας εγγυώμαστε την ασφάλεια της εταιρικής σας δράσης.

  • Ψηφιακή κατασκοπεία. Αποτελεί ένα φαινόμενο που δεν λαμβάνει συχνά δημοσιότητα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υφίσταται. Η ψηφιακή κατασκοπεία αφορά σε παραβατικές ενέργειες με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και έχουν σκοπό την κλοπή, απόκρυψη και αλλοίωση διπλωματικών και πολιτικών δεδομένων.